You have a complaint against an EU institution or body?

Accesibilitatea site-ului web al Ombudsmanului

Acest site web a primit eticheta AnySurfer și eticheta Orientări privind accesibilitatea conținutului web versiunea 2.0 nivel AA, acordată de AnySurfer la 6 aprilie 2017. Certificarea este valabilă până la 6 aprilie 2019.

Mai multe informații despre AnySurfer

Ne-am străduit mult să respectăm regulile și standardele acceptate în materie de accesibilitate și ușurință a utilizării, însă nu am reușit acest lucru pe întregul site web. De exemplu, câteva infografice nu sunt accesibile. În cazul în care găsiți conținut care vă interesează, dar nu este accesibil, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de la sfârșitul acestei pagini și vom face tot posibilul să vă punem la dispoziție o versiune care poate fi accesată.

Trimiteți-ne feedbackul dumneavoastră

Îmbunătățim continuu caracteristicile de accesibilitate ale site-ului nostru, în baza feedbackului de la utilizatori. Împărtășindu-ne experiența dumneavoastră, ne veți ajuta să îmbunătățim în continuare accesibilitatea site-ului nostru.

Vă rugăm să ne comunicați orice probleme pe care le întâmpinați, sau funcționalitățile pe care le considerați deosebit de utile.